Categorie├źn

Service

Dit is de duurste straat van Maassluis

Dit is de duurste straat van Maassluis
Nieuws

Dit is de duurste straat van Maassluis

  • Redactie
  • 27-08-2020
  • Nieuws
Dit is de duurste straat van Maassluis

Uitreiking van het eerste Monopolyspel (Fotografie: Janneke Noordermeer)

MAASSLUIS – Stadhuiskade, Laan 1940-1945 of de Markt, binnenkort kan het allemaal van jou zijn… in het spel Monopoly editie Maassluis weliswaar. Vandaag is het eerste spel uitgereikt op de Furie bij scheepswerf de Haas aan Veerle Vliegenthart van Stichting Hollands Glorie.

Initiatiefnemer Richard van Scherpenzeel was donderdagochtend vroeg uit de veren om de 350 dozen met 2.000 Monopolyspellen in ontvangst te nemen. ,,De leverancier stond gisteren al voor de deur, maar had geen pompwagen bij zich. Nu staat de huiskamer en een kamer op de eerste verdieping vol met dozen met Monopolyspellen,” lacht Richard. ,,300 spellen liggen klaar bij speelgoedwinkel de Kleine Reus.” Ruim 50 procent van de spellen zijn al gereserveerd.

Inwoners van Maassluis konden aangeven welke plekken van Maassluis niet konden ontbreken op het bordspel. ,,En daar is goed gebruik van gemaakt. Ik heb ruim 100 mailtjes binnengekregen met ideeën.” Voor het Kerkplein moet in het spel overigens het diepst in de buidel worden getast.

Spellen die gereserveerd zijn bij De Kleine Reus kunnen vanaf vrijdag 28 augustus worden opgehaald. Verder zijn de spellen aankomende weekenden te koop in Winkelcentrum Koningshoek, ter hoogte van de speelhoek, op de volgende data:

Zaterdag 29 augustus – 9.30-17.00 uur
Zondag 30 augustus – 12.00-17.00 uur
Zaterdag 5 september – 9.30-17.00 uur

De verkoopprijs is €49,95 (Er kan gepast worden betaald of door middel van het scannen van een QR-code).