Categorieën

Service

Doe-mee-markt in Theater Koningshof

Doe-mee-markt in Theater Koningshof
Uit

Doe-mee-markt in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 14-04-2022
  • Uit
Doe-mee-markt in Theater Koningshof
MAASSLUIS - In de meivakantie, op maandag 2 mei van 10.00 – 16.00 uur, wordt er een interessante Doe-Mee-markt georganiseerd in Theater Koningshof in Maassluis. De Doe-Mee-markt is vrij toegankelijk voor alle inwoners van alle leeftijden uit de stad! 

Je kunt er leuke activiteiten ondernemen, zoals meedoen aan de kids bootscamp, leren hoe je nog duurzamer kunt leven, ponyrijden, een film kijken over mantelzorg, volgen van een muziekworkshop, nagels lakken, boogschieten, een workshop digitale opslag op de computer volgen, muziek etc. Het belooft een gezellige dag te worden met veel ontmoetingen en veel leuke en aantrekkelijke activiteiten. Op deze manier heb je een gezellige dag, heb je een gezellig en leuk contact met andere bewoners van Maassluis en maak je kennis maken met de vele organisaties die de stad rijk is.

De Doe-Mee-markt is een initiatief van #SamenzijnwijMaassluis en wordt in samenwerking met de Maassluise (sociaal) maatschappelijke instellingen, sportverenigingen en cultuurinstellingen georganiseerd. Inmiddels doen al ruim 30 organisaties mee met informatiekramen en leuke doe-activiteiten. 

Kom jij ook? Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.