Categorieën

Service

Doing Good Challenge: Ga op raambezoek

Doing Good Challenge: Ga op raambezoek
Nieuws

Doing Good Challenge: Ga op raambezoek

  • Redactie
  • 05-03-2021
  • Nieuws
Doing Good Challenge: Ga op raambezoek
MAASSLUIS – Doe jij al mee met de 10-daagse ‘Doing Good Challenge’ van het Vrijwilligerssteunpunt? Vandaag staat de vijfde tip op het programma!

‘Doing Good Challenge’ tip 5

Eenzaamheid: familie op afstand, geen spelletjes samen. Soms wil je elkaar echt zien! Ga op raambezoek en speel een raamspel met je buurvrouw, opa en oma of iemand in de buurt. Zoals een potje Boter, Kaas en Eieren, Raad een plaatje of een ander tof spel dat je via het raam kan spelen.

En wil je anderen ook op ideeën brengen, tag hen dan in een reactie onder het bericht op de Facebookpagina van het Vrijwilligerssteunpunt of deel jouw boodschap op je eigen pagina met de hashtag #mensenmakenmaassluis

Doe mee!

Wil je tijdens de ‘Doing Good Challenge’ dagelijks getagd worden in onze posts en zo aangeven dat je meedoet met Mensen maken Maassluis, stuur dan een mail naar [email protected] en geef je ‘tag-naam’ door. Als je nog iets wilt weten over de Doing Good Challenge of meer over Mensen maken Maassluis neem dan contact op via het Vrijwilligerssteunpunt met Jacqueline Groeneveld, 06-11038417. ,,Samen maken we deze Challenge tot een succes. Samen inspireren we meer Maassluizers om iets goeds toe doen voor een ander. Samen zijn wij Maassluis!”

KLiK Vrijwilligers Maassluis

Uiverlaan 18, Maassluis

Meer over KLiK Vrijwilligers Maassluis →