Categorieën

Service

Een avond in het hoofd van Wiwa

Een avond in het hoofd van Wiwa
Uit

Een avond in het hoofd van Wiwa

  • Redactie
  • 06-03-2023
  • Uit
Een avond in het hoofd van Wiwa
MAASSLUIS - Vrijdag 10 maart staat Wiwa, ook bekend als Willie Wartaal, in Theater Koningshof met zijn show ‘Moederdag’. Na 17 jaar alle festivals plat te hebben gespeeld en stadions te hebben uitverkocht, duikt Wiwa nu voor het eerst solo het theater in. In zijn debuutvoorstelling vertelt hij over zijn leven – en de lessen die hij haalde uit het opgroeien met een drugsverslaafde moeder.

Het leven met een drugsverslaafde moeder – best een heftig onderwerp. Maar wordt het dan een zware avond? Nee, absoluut niet. Wiwa blikt met een gezonde dosis humor terug op zijn moeilijke jeugd en het verdere verloop van zijn leven. ,,Er wordt gewoon gelachen”, aldus Wiwa.

Maar waarom eigenlijk een theatervoorstelling, in een kleinere zaal na uitverkochte stadia? Omdat Wiwa iets ‘sicks’ wilde maken. En daar is het theater bij uitstek geschikt voor. ,,Dit verhaal is toffer en interessanter dan alles wat ik met De Jeugd heb meegemaakt”, vertelt Wiwa. Moederdag is een programma vol serieuze én grappige verhalen – en natuurlijk ook vol muziek.

Zin in een avond Wiwa zoals je hem nooit eerder zag? Kom dan vrijdag 10 maart naar Theater Ko-ningshof. Tickets bestel je voor €19,00 via www.theaterkoningshof.nl. De show begint om 20.15 uur.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →