Categorieën

Service

Fleurige verrassing voor bewoners Dr. Jan Schoutenlaan

Fleurige verrassing voor bewoners Dr. Jan Schoutenlaan
Gezond

Fleurige verrassing voor bewoners Dr. Jan Schoutenlaan

  • Redactie
  • 19-05-2021
  • Gezond
Fleurige verrassing voor bewoners Dr. Jan Schoutenlaan

Foto: Seniorenwelzijn

MAASSLUIS - Seniorenwelzijn en Samen Sterk Maassluis hebben de handen ineen geslagen. Op maandag 17 mei bezochten zij samen het appartementencomplex aan de Dr. Jan Schoutenlaan. Het bezoek volgde op het houden van een wijkpeilonderzoek door Seniorenwelzijn in het complex.

Tijdens het bezoek konden bewoners de laatste enquêteformulieren voor het onderzoek inleveren en hier vragen over stellen. Daarnaast werd hen de gelegenheid geboden om aan te geven hoe het met hen gaat en of zij ondersteuning kunnen gebruiken.

Donatie
Er werd niet met lege handen aangebeld. Dankzij de donatie van Perry van der Valk, kweker van pot- en perkplanten in ’s Gravenzande, ontvingen de bewoners een fleurige attentie. Om contact op een later moment makkelijker te maken, werd deze voorzien van een kaartje met contactgegevens van Seniorenwelzijn en Samen Sterk Maassluis.

Ondersteuning
,,We wilden echt aan de deur kijken hoe het met de bewoners gaat. Vanuit Samen Sterk Maassluis kunnen we mensen op een laagdrempelige manier ondersteunen bij dagelijkse dingen”, aldus Pascalle de Wit, oprichter Samen Sterk Maasluis.

Tot slot wil Manuela de Hooge, ambulant ouderenwerker bij Seniorenwelzijn nog een ding meegeven: ,,Geef het aan als u hulp of ondersteuning nodig heeft. Er is van alles mogelijk.” Bel Seniorenwelzijn op telefoonnummer 010 248 68 88 of mail naar [email protected]. Via de Facebookgroep Samen Sterk Maassluis kunt u Samen Sterk Maassluis benaderen.