Categorieën

Service

Gemeente bedankt hulpverleners en inwoners

Gemeente bedankt hulpverleners en inwoners
Nieuws

Gemeente bedankt hulpverleners en inwoners

  • Redactie
  • 17-04-2020
  • Nieuws
Gemeente bedankt hulpverleners en inwoners
MAASSLUIS - Maassluizers zal het de komende tijd waarschijnlijk niet ontgaan. De gemeente is vanaf 15 april gestart met een campagne om hulpverleners en inwoners te bedanken. Te bedanken voor het feit dat zij omzien naar elkaar, er zijn voor elkaar en omdat zij zich houden aan de regels. Een campagne die het gevoel van saamhorigheid naar voren brengt en iedereen een hart onder de riem steekt.

#samenzijnwijmaassluis


Voor de campagne is een serie posters gemaakt met als thema #samenzijnwijmaassluis. De posters zullen overal in de stad te zien zijn. Daarnaast worden de foto's en teksten uit de campagne gebruikt op digiborden en advertenties op social media. De mensen die model staan voor de foto's zijn inwoners van Maassluis.

Alleen samen

De coronacrisis treft ons allemaal. Mensen in vitale functies doen wat ze kunnen om ons land door deze crisis heen te helpen. En als burgers en inwoners moeten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en doen wat nodig is en ons gevraagd wordt. Wij kunnen het alleen samen doen. Daarom is het belangrijk dat we samen Maassluis zijn.

Lees over de maatregelen om het coronavirus in te dammen en over de aangepaste dienstverlening in Maassluis: Maatregelen Coronavirus