Categorieën

Service

Gemeente houdt enquête over kunst en cultuur

Gemeente houdt enquête over kunst en cultuur
Nieuws

Gemeente houdt enquête over kunst en cultuur

  • Redactie
  • 24-08-2021
  • Nieuws
Gemeente houdt enquête over kunst en cultuur
MAASSLUIS - Waar hebben Maassluizers behoefte aan als het gaat om kunst en cultuur? Om hier meer inzicht in te krijgen, houdt de gemeente Maassluis een enquête. Helpt u mee Maassluis nog cultuurrijker te maken? Met uw hulp kan het huidige cultuuraanbod worden aangepast op en aangevuld met de wensen van bewoners. Uiteraard met oog voor initiatieven voor én door Maassluizers.

In Maassluis is kunst en cultuur belangrijk. Kunst en cultuur verbindt, stimuleert en inspireert en draagt zo bij aan een leefbare samenleving en het welzijn van mensen. De gemeente Maassluis vindt het daarom belangrijk dat iedereen in Maassluis kan meedoen aan cultuur. "Cultuur moet alle groepen in de samenleving bereiken. Om dit te realiseren streven we ernaar om alle groepen in de samenleving te betrekken bij hetgeen cultuur te bieden heeft", staat daarover in het huidige coalitieakkoord.  

Enquête
Het streven om iedereen te betrekken bij alles wat cultuur te bieden heeft, vraagt erom dit regelmatig te onderzoeken. De enquête bevat daarom een aantal vragen over dit onderwerp. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en kan tot en met zondag 12 september 2021.

De enquete vind je via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/3GR39VX