Categorieën

Service

Gemeente Maassluis bedankt mantelzorgers

Gemeente Maassluis bedankt mantelzorgers
Gezond

Gemeente Maassluis bedankt mantelzorgers

  • Redactie
  • 10-11-2021
  • Gezond
Gemeente Maassluis bedankt mantelzorgers
MAASSLUIS - Het is vandaag. 10 november, de Dag van de Mantelzorg. Daarom worden deze week in heel Nederland mantelzorgers in het zonnetje gezet. In Maassluis hebben mantelzorgers van de gemeente een cadeaubon gekregen en is er een speciale theateravond voor hen georganiseerd.
Hiermee spreekt de gemeente haar waardering uit voor de mantelzorgers en alles wat zij doen voor degene voor wie zij zorgen.

Wethouder Corine Bronsveld: ,,Als gemeente willen we met deze acties mantelzorgers bedanken voor wat zij doen om hun ouder, kind, partner of een andere dierbare te helpen. Wat mantelzorgers doen, vaak naast hun eigen werk, andere activiteiten of een gezin, is een topprestatie. We willen dan ook tegen al deze mensen zeggen: dank u wel! Weet dat wij veel waardering hebben voor wat u allemaal doet."

Minters Mantelzorg

Mantelzorgers zorgen ervoor dat mensen langer in hun eigen woonomgeving kunnen blijven en dat is veel waard. Maar mantelzorg kan lichamelijk en emotioneel heel zwaar zijn. In Maassluis is Minters Mantelzorg het steunpunt voor mantelzorgers, jong en oud. Voor informatie, voor ondersteuning of gewoon voor een goed gesprek. Iedereen die belangeloos zorgt voor iemand die ziek is of een beperking heeft, kan zich aanmelden. Zij ontvangen dan ook het speciale magazine en de jaarlijkse waardering voor mantelzorgers van de gemeente Maassluis.

Meer weten?

Meer weten of aanmelden als mantelzorger? Kijk op www.mintersmantelzorg.nl of e-mail naar [email protected]. Liever iemand spreken? Bel dan 010-4351022.