Categorieën

Service

Golden Oldies Café in het teken van Syrië

Golden Oldies Café in het teken van Syrië
Uit

Golden Oldies Café in het teken van Syrië

  • Redactie
  • 06-04-2023
  • Uit
Golden Oldies Café in het teken van Syrië
MAASSLUIS - Regelmatig wordt er bij Theater Koningshof het Golden Oldies Café georganiseerd. Het Golden Oldies Café is er voor iedereen van 55 jaar en ouder die houdt van cultureel en culinair genieten. Bij het Golden Oldies Café kun je heerlijk genieten van de gerechten van kok Aad Sluijter. Elk Golden Oldies Café heeft een ander thema. Op zondag 23 april staat het Café in het teken van Syrië!

Een zondag om van te genieten

Ben jij benieuwd naar de smaken dit het Midden-Oosterse land Syrië rijk is? En wil je meer te weten komen over Syrië zelf? Zorg dan dat je erbij bent op 23 april! Per couvert betaal je €19,50. Tijdens het eten wordt er een doorlopend programma aangeboden vol cultuur en informatie.

En wist je dat je er op 23 april ook een compleet dagje uit van kunt maken? ’s Middags staan de Vos Brothers met twee leden van het Viride Kwartet in Theater Koningshof. Geniet van prachtige, klassieke muziek van nieuwe makers en sluit daarna heerlijk aan in het Golden Oldies Café. Dat wordt een zondag om optimaal van te genieten!

Golden Oldies Café (55+)
Zondag 23 april 2023
Aanvang: 17.00 uur
Tickets bestel je via www.theaterkoningshof.nl.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →