Categorieën

Service

Gratis online cursus als hulp bij belastingaangifte

Gratis online cursus als hulp bij belastingaangifte
Nieuws

Gratis online cursus als hulp bij belastingaangifte

  • Redactie
  • 01-03-2021
  • Nieuws
Gratis online cursus als hulp bij belastingaangifte
MAASSLUIS - De afdeling Sociaal Raadslieden van Minters houdt op donderdag 18 maart 2021 van 15.00 tot 16.00 uur voor inwoners van Vlaardingen en Maassluis een gratis online cursus 'Hoe vul ik mijn belastingaangifte in?'. Aanmelden voor de cursus kan via [email protected].

Geen belastinginvuldagen

De speciale belastinginvuldagen van de Sociaal Raadslieden van Minters kunnen in maart 2021 niet doorgaan. De coronamaatregelen maken het op dit moment nog niet mogelijk om dit soort fysieke afspraken voor deze invulhulp te maken. Om inwoners van Vlaardingen en Maassluis toch voor 1 mei 2021 te helpen met het invullen van hun belastingaangifte, bieden de Sociaal Raadslieden de online cursus. Tijdens deze gratis cursus wordt op een eenvoudige manier uitgelegd hoe u zelf uw belastingaangifte kunt invullen.

Voor inwoners uit Vlaardingen en Maassluis is deze online cursus te volgen op:
Donderdag 18 maart 2021 van 15:00 tot 16:00 uur
Aanmelden kan via [email protected]
Deelname is gratis

Uitstel aanvragen

Wie niet geholpen is met de gratis cursus, kan er ook voor kiezen om zelf voor 1 mei 2021 bij de Belastingdienst uitstel aan te vragen voor het doen van belastingaangifte. De Sociaal Raadslieden onderzoeken namelijk de mogelijkheid om op een later moment dit jaar toch fysieke afspraken te maken voor de hulp bij het invullen van de belastingaangifte. Zodra dit kan, wordt dit op de website www.minters.nl bekendgemaakt. Mensen die uitstel hebben aangevraagd, kunnen dan alsnog worden geholpen. Uitstel tot het doen van belastingaangifte aanvragen, kan eenvoudig door te bellen naar 0800-0543 (houd uw BSN-nummer bij de hand). Informatie hierover is ook te vinden op de website www.belastingdienst.nl. Doet u samen met uw partner aangifte, dan moet ook uw partner apart uitstel aanvragen.

Vragen?

De Sociaal Raadslieden van Minters geven informatie en advies over wetten, regelingen en voorzieningen. Heeft u een vraag? Het telefonisch spreekuur is op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur te bellen via nummer 010-4351022.

Sociaal Raadslieden Minters
Burgemeester van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen
Telefoon: 010 - 435 1022
[email protected]