Categorieën

Service

Hans Teeuwen van Stefano Keizers: overdonderend en opwindend!

Hans Teeuwen van Stefano Keizers: overdonderend en opwindend!
Uit

Hans Teeuwen van Stefano Keizers: overdonderend en opwindend!

  • Redactie
  • 29-03-2022
  • Uit
Hans Teeuwen van Stefano Keizers: overdonderend en opwindend!
MAASSLUIS - Op 6 april 2022 komt Stefano Keizers terug in Theater Koningshof! Na zijn eerdere theater-voorstellingen Erg Heel en Sorry Baby, die lovend werden ontvangen, en zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje kun je niet meer om Stefano heen. En dat komt goed uit, want binnen-kort is hij te zien met zijn derde voorstelling: Hans Teeuwen.

Het slotstuk van een trilogie

De voorstelling Hans Teeuwen is het slotstuk van een trilogie. In zijn debuutvoorstelling schonk Stefano zijn lichaam aan het publiek, in de opvolger zijn ziel. En nu is de rest aan de beurt. Al een paar jaar laat Stefano zijn publiek in verwarring achter. Hij spot met zo’n beetje alle theaterwetten die er zijn, maar wordt overladen met sterren.

Stefano Keizers is het alter ego en pseudoniem van cabaretier Govert Meit. In Hans Teeu-wen heeft Stefano naar eigen zeggen de top bereikt. Daarom gaat hij in deze voorstelling de strijd aan met Govert Meit. Sterker nog, hij rekent met hem af. En dat doet hij, volgens een recensent van het NRC, op briljante wijze. De voorstelling is, net als zijn voorgangers, beoor-deeld met vijf sterren.

Maar waarom dan Hans Teeuwen?

De titel van de voorstelling, Hans Teeuwen, zegt in principe niet heel veel over de inhoud van de voorstelling. Maar daarmee dus eigenlijk ook weer wel. Het zijn namelijk precies die kwesties waar Stefano Keizers je over wil laten nadenken: waarom moet de titel van de voorstelling iets zeggen over de inhoud ervan?

Het belooft dus een bijzondere, overdonderende, opwindende avond te worden met Ste-fano Keizers. En Hans Teeuwen? Die komt niet. Hoewel je dat met Stefano eigenlijk nooit met 100% zekerheid zou kunnen zeggen.

Stefano Keizers: Hans Teeuwen
Woensdag 6 april
Aanvang: 20.15 uur
Kaarten bestel je via www.theaterkoningshof.nl

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →