Categorieën

Service

IKC Vindingrijk is van start

IKC Vindingrijk is van start
Onderwijs

IKC Vindingrijk is van start

  • Redactie
  • 23-08-2023
  • Onderwijs
IKC Vindingrijk is van start
MAASSLUIS - De opening van het nieuwe schooljaar werd gisteren feestelijk gevierd bij IKC Vindingrijk. Wethouder Mulder knipte het lint door waarna alle kinderen en ouders over de rode loper naar binnen liepen.

Ontdekken, beleven, spelen, groeien en leren

Bij IKC Vindingrijk kunnen kinderen van 0 tot 13 jaar in de kinderopvang en op school ontdekken, beleven, spelen, groeien en leren. Het onderwijs wordt zoveel mogelijk aangepast aan wat een kind nodig heeft. Kinderen krijgen les in een unit: onderbouw, middenbouw of bovenbouw. In iedere unit zijn verschillende ruimtes waar kinderen zich breed kunnen ontwikkelen: een rijke rekenruimte, een taalruimte, een instructielokaal, een stilteplek, een bouwplein, een atelier, een rustgevende ruimte en een spelruimte met verschillende hoeken.

Nieuw gebouw

De kinderen en medewerkers van de Kardinaal Alfrinkschool en van KomKids Kinderopvang zijn vandaag gestart in de tijdelijke locatie van IKC Vindingrijk aan de Burgemeester Wesselinkstraat 8 in Maassluis. In de wijk Wilgenrijk in Maassluis wordt een nieuw integraal kindcentrum voor kinderopvang en onderwijs gebouwd. Over ongeveer twee jaar verhuist IKC Vindingrijk naar het nieuwe gebouw. Dan verhuizen ook de leerlingen en het team van basisschool De Dijck mee.

Aanmelden

Een rondleiding aanvragen of aanmelden voor de kinderopvang of de basisschool in IKC Vindingrijk is mogelijk via de website www.ikc-vindingrijk.nl

SIKO

Burgemeester van Lierplein 71, Vlaardingen

Meer over SIKO →