Categorieën

Service

Koningshof annuleert voorstellingen met meer dan 100 bezoekers

Koningshof annuleert voorstellingen met meer dan 100 bezoekers
Nieuws

Koningshof annuleert voorstellingen met meer dan 100 bezoekers

  • Redactie
  • 13-03-2020
  • Nieuws
Koningshof annuleert voorstellingen met meer dan 100 bezoekers
MAASSLUIS – Theater Koningshof annuleert tot en met 31 maart alle voorstellingen waar meer dan 100 bezoekers op af komen. Daarmee reageert het theater op de maatregelen die gisteren zijn genomen vanwege het coronavirus. ,,Wij proberen met alle energie een nieuwe speeldatum te vinden voor de betreffende voorstellingen.”

Vanwege het coronavirus werd gisteren extra maatregelen aangekondigd. Eén van die maatregelen is dat alle activiteiten en bijeenkomsten met meer dan 100 bezoekers tot en met 31 maart afgelast moeten worden. ,,Dit betekent dat deze maatregel ook Theater Koningshof treft.” Gisteren liet het theater al weten dat het concert van de Maassluise Harmonie op vrijdagavond afgelast is. Nu zijn de rest van de voorstellingen tot en met 31 maart in kaart gebracht. 

De geannuleerde voorstellingen zijn:
13 maart: concert Maassluise Harmonie
14 maart: Angela Groothuizen – Lueke Binge
20 maart: The Fifth – Best of Britain
21 maart: Brandweerman Sam Live!
25 maart: Ladies Only Deluxe – Book Club
27 maart: Spruijt & Opperman – Heimweeën
28 maart: Petra Berger – Tribute tot Barbra Streisand – In de Immanuëlkerk

,,Wij proberen met alle energie een nieuwe speeldatum te vinden voor de betreffende voorstellingen,” meldt Theater Koningshof. ,,Gasten die een ticket hebben gekocht voor een geannuleerde voorstelling, ontvangen hier zo spoedig mogelijk per e-mail bericht over. Houd voor nu de website van Theater Koningshof en onze social media goed in de gaten.”

Verhuringen
Theater Koningshof laat verder weten dat de lessen van het Jeugdtheaterhuis, Muziek@Maassluis en Dance Company M’Joy gewoon doorgaan. Bridge in Theater Koningshof is tot en met 31 maart wel geannuleerd en het schoolfeest van Lentiz op 18 maart is gecanceld.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →