Categorieën

Service

Lazy Sunday bij Parklif/ve Festival

Lazy Sunday bij Parklif/ve Festival
Uit

Lazy Sunday bij Parklif/ve Festival

  • Redactie
  • 25-07-2022
  • Uit
Lazy Sunday bij Parklif/ve Festival
MAASSLUIS - Struinen langs de leukste raampjes op een feelgood markt, een doorlopend muzikaal pro-gramma, een park vol genietende mensen… Klinkt dat goed? Kom dan op 14 augustus naar Lazy Sunday, de afsluiter van Parklif/ve Festival. De muziek wordt verzorgd door ShortDay, het Matthieu Acosta Trio, Martel & Jansen en DROOG5: stuk voor stuk muzikanten die de fijnste muziek weten te brengen. Van flamenco tot circusmuziek en van romantische pop-songs tot gouwe ouwen – alles komt voorbij!

Het ultieme Lazy Sunday-gevoel

Terwijl je struint langs de kraampjes van de leukste ondernemers uit de regio, wordt je neus gevuld met de heerlijke geuren van de lekkerste zoetigheden. Geen zoetekauw? Geen pro-bleem, er is genoeg anders te proeven! Voor het ultieme Lazy Sunday gevoel boek je via de site van Theater Koningshof gemakkelijk een picknick bij jouw bezoek. Dat wordt genieten!

En de kids dan?

Aan de kids is natuurlijk ook gedacht. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen meedoen met te gekke graffiti workshops, waarbij ze hun kunstwerk ook mee naar huis krijgen. Ook jongere kin-deren zullen heerlijk kunnen spelen in het park.

Zien we jou 14 augustus in het park achter Theater Koningshof? Meer informatie over de Lazy Sunday en de rest van het Parklif/ve programma vind je op www.theaterkoningshof.nl/agenda.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →