Categorieën

Service

Loop jij mee met de Avond4Daagse? Mis het niet!

Loop jij mee met de Avond4Daagse? Mis het niet!
Nieuws

Loop jij mee met de Avond4Daagse? Mis het niet!

  • Redactie
  • 09-06-2023
  • Nieuws
Loop jij mee met de Avond4Daagse? Mis het niet!
MAASSLUIS - Haal je wandelschoenen alvast uit de kast, verzamel je vrienden en schraap je stembanden: van dinsdag 20 juni tot en met vrijdag 23 juni kun je namelijk meedoen met de Avond4Daagse in Maassluis!

Deze Avond4Daagse wordt hét wandelfeest voor jong en oud, vertelt Assad Mohunlol, voorzitter van Stichting Outdoor Sports Maassluis. Samen met Arnold en Hans organiseert Assad de Avond4Daagse in onze stad. ,,Elke avond wandelen we een andere route. Wandelaars kunnen ervoor kiezen om mee te doen met de routes van 2,5 of 5 kilometer per avond.” Elke avond start en eindigt bij Theater Koningshof. ,,We beginnen dit jaar op dinsdag zodat we op vrijdag, de laatste avond, met elkaar kunnen ontspannen na de finish. Met mooi weer kunnen we uitrusten en napraten in het park achter het theater!”

Fotowedstrijd

Dit jaar wordt er voor het eerst een fotowedstrijd gehouden tijdens de Avond4Daagse. ,,We lopen door de mooie en leuke plekken van Maassluis. Wandelaars maken vast leuke foto’s, daarom zijn we op zoek naar de vier meest ludieke kiekjes!” Heb je een leuke foto? Post het in je stories op Instagram en tag Stichting Outdoor Sports Maassluis (stichting.osm.nl). De organisatie kiest elke avond de leukste foto en tijdens de laatste avond wint degene die de meest ludieke foto heeft gemaakt een prijs!

Kinderen voor Kinderen

Wil je al zingend meelopen? Leer dan het liedje ‘Avond4Daagse’ van Kinderen voor Kinderen! ,,Dan maken we er met elkaar één groot feest van!”, aldus Assad. ,,Lekker buiten bewegen, lol maken met elkaar en genieten van ons prachtige Maassluis, dat is waar de Avond4Daagse om draait. En je verdient er ook nog eens een medaille mee! Loop jij mee?”

Loop mee!

Enthousiast geworden? Schrijf je dan in voor de Avond4Daagse en loop mee van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juni. De wandeling start elke avond om 18.30 uur bij Theater Koningshof. Basisschoolleerlingen kunnen zich aanmelden via de coördinator op hun school. Doet je school niet mee of ben je de basisschool al ontgroeid? Meld je dan uiterlijk 17 juni aan bij sigarenmagazijn Hartenlust, bloemenverkoop Lentink, Ervaar Maassluis, Theater Koningshof of Kortenhof. Daarna kun je voor aanmelden uitsluitend terecht bij Theater Koningshof. Je kunt meedoen voor €6,- voor de vier avonden samen. Volg Stichting Outdoor Sports Maassluis op social media voor de laatste updates omtrent het evenement. 

Stichting Outdoor Sports Maassluis, de organisatie achter de Avond4Daagse in Maassluis, bedankt graag alvast alle vrijwilligers, sponsoren, verkooppunten, hulpdiensten en alle partijen die met hen samenwerkt, in het bijzonder Theater Koningshof, #Samenzijnwijmaassluis, KLiK Vrijwilligers, Ervaar Maassluis en de Gemeente Maassluis. Zonder jullie is het niet mogelijk deze editie van de Avond4Daagse te organiseren!