Categorieën

Service

‘Focus’ van William Rutten in Theater Koningshof

‘Focus’ van William Rutten in Theater Koningshof
Uit

‘Focus’ van William Rutten in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 14-12-2022
  • Uit
‘Focus’ van William Rutten in Theater Koningshof

Voor iedereen die gek is op fotografie en verhalen over de entertainmentwereld

MAASSLUIS - Aanstaande donderdag, 15 december 2022, staat topfotograaf William Rutten in Theater Koningshof. In zijn theatercollege ‘Focus’ vertelt hij aan de hand van zijn allermooiste foto’s over zijn meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen. Daarnaast geeft William natuurlijk zijn visie op fotografie: hoe krijg je het ‘perfecte plaatje’ en wat komt hier allemaal bij kijken? Ben jij gek op fotografie? Dan is Theater Koningshof donderdagavond voor jou the place to be!

Een brutale tiener die zijn dromen waarmaakt

William Rutten ontdekt al op zijn twaalfde dat fotograferen zijn grote passie is. Een paar jaar later krijgt hij de kans om aan de slag te gaan bij ‘Hitkrant’. Hij slaagt erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen en op de gevoelige plaat vast te leggen. Zo slaagt William er als brutale tiener uit een klein dorpje in om op eigen krachten uit te groeien tot topfotograaf.

Inmiddels focust William zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen wist hij al zijn dromen waar te maken. Beeld na beeld komt William verrassend uit de hoek – of hij de beelden nu op locatie of in zijn studio in ’s-Graveland heeft gemaakt.

Benieuwd naar de verhalen van William Rutten?

Wil jij meer weten over de entertainmentindustrie, luisteren naar hilarische en boeiende verhalen en uiteraard kijken naar prachtige foto’s? Grijp dan nog snel je kans en bestel kaarten voor ‘Focus’!

William Rutten – Focus
Donderdag 
15 december 2022
Aanvang: 20.15
Tickets via de website van Theater Koningshof!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →