Categorieën

Service

Maassluise Kunstenaars exposeren in het Douanehuisje

Maassluise Kunstenaars exposeren in het Douanehuisje
Uit

Maassluise Kunstenaars exposeren in het Douanehuisje

  • Redactie
  • 10-06-2021
  • Uit
Maassluise Kunstenaars exposeren in het Douanehuisje
MAASSLUIS - Het Douanehuisje mag haar deuren weer openen en verwelkomt van 12 tot en met 27 juni de Maassluise Kunstenaars. Deelnemers van Stichting Maassluise Kunstenaars (SMK) exposeren de resultaten van een gezamenlijk project getiteld: ‘Kistjes: samen maar toch anders’.

De afgelopen periode is voor de kunst- en cultuursector niet eenvoudig geweest. Om toch de  creatieve geesten van de Maassluise Kunstenaars op gang te houden, heeft de SMK een aantal projecten bedacht die de kunstenaars met elkaar en het publiek verbindt en de contacten onderling weer levendig maken.

Iedere Maassluise Kunstenaar heeft een open houten kistje gekregen van 40x40x15 cm. Bijna alle kunstenaars van onze groep zijn de uitdaging aangegaan. Elke kunstenaar mocht er ‘iets’ van maken. De resultaten van dit project zijn gedurende drie weekenden van 12 tot en met 27 juni in het Douanehuisje langs het Scheur te zien. “We verklappen er verder niets over. Komt u maar kijken wat de kunstenaars er van gemaakt hebben!”

Openingstijden

De expositie van de Stichting Maassluise Kunstenaars is van 12 tot en met 27 juni te bezoeken op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. De expositie opent zaterdag 12 juni. Meer informatie over de stichting is te vinden op www. maassluisekunstenaars.nl.

Douanehuisje

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje (Govert van Wijnkade 52, 3144 AG Maassluis), gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover is te vinden is op de website van de CRM, www.crmmaassluis.nl, onder de kop Douanehuisje. Voor overige vragen kunt u terecht bij Mischa Koorneef, 06 18 51 30 90, [email protected].