Categorieën

Service

Marco Kraal neemt je mee in de wereld van de.. VIS!

Marco Kraal neemt je mee in de wereld van de.. VIS!
Uit

Marco Kraal neemt je mee in de wereld van de.. VIS!

  • Redactie
  • 18-11-2021
  • Uit
Marco Kraal neemt je mee in de wereld van de.. VIS!
VLAARDINGEN - Na 25 jaar het RTL 7-programma VIS TV te hebben gepresenteerd, verruilt Marco Kraal het tweedimensionale beeldscherm voor het driedimensionale theater. Met een voorstelling vol spannende, hilarische en bizarre verhalen over, je raadt het al: vissen! Kom op donderdag 25 november (20:15 uur) naar de Stadsgehoorzaal en ontdek alles over dat fascinerende dier met kieuwen én over mensen die soms letterlijk alles over hebben voor het vangen van een vis.

Vissen zijn toch oninteressante, koude slijmerige dieren die niet zo fris ruiken? En is het vangen ervan niet een ongelofelijk saaie bezigheid, iets met een hengel waar aan beide kanten een dooie pier aan bungelt? Niets is minder waar! Vissen zijn uitermate boeiende dieren die in een mysterieuze wereld leven. Een wereld waar behalve vissers en duikers niemand weet van heeft. Het is de hoogste tijd om daar verandering in te brengen!

In een anderhalf uur durend spektakel sleurt Marco de theaterbezoekers mee onder water en laat hij hen kennismaken met reusachtige meervallen, reislustige palingen, geheimzinnige snoekbaarzen, leergierige karpers en tal van andere vissen die je in Nederland vaak ‘om de hoek’ kunt aantreffen. Vissenkennis heeft hij te over, want naast tv-presentator is hij ook bioloog en hoofdredacteur van het populair-wetenschappelijke magazine Visionair. Je voelt je gegarandeerd als een vis in het water bij deze bijzondere voorstelling over… VIS!

VIS! – Met viskenner Marco Kraal
Donderdag 25 november – 20:15 uur
Toegangsprijs: € 25,-
Kaarten bestellen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →