Categorieën

Service

Met ‘Lazy Sunday’ sluit Theater Koningshof het zomerprogramma af

Met ‘Lazy Sunday’ sluit Theater Koningshof het zomerprogramma af
Uit

Met ‘Lazy Sunday’ sluit Theater Koningshof het zomerprogramma af

  • Redactie
  • 30-08-2021
  • Uit
Met ‘Lazy Sunday’ sluit Theater Koningshof het zomerprogramma af
MAASSLUIS - De Lazy Sunday vormde de muzikale afsluiting van het succesvolle zomerprogramma dat op 7 juli van start is gegaan. Wim Staessens, directeur van Theater Koningshof kijkt zeer tevreden terug op dit nieuwe initiatief. Bij de meer dan 40 activiteiten die zowel binnen als buiten op ons festivalterrein plaatsvonden, hebben we ruim 1.600 deelnemers van alle leeftijden in het theater mogen ontvangen. Dat is in deze corona tijden meer dan we hadden durven dromen. Voor de programmering hebben we veel samengewerkt met partijen uit Maassluis die zo een podium kregen om hun zomeractiviteiten uit te voeren. Een mooie formule die we graag verder willen uitwerken.

Met elkaar is een geweldig leuk en veelzijdig programma tot stand gekomen voor jong tot oud. Met dansworkshops van Dancecompany M’joy, een masterclass Allround rap bij de rapschool, een Golden Oldies programma voor senioren met muziek waarbij samen wordt gekookt, dansles met MamboMike in de Dansfoyer, een Mamacafé met stichting Wijzer voor moeders met kleine kinderen, een prentenboekenfestival voor de kleintjes, een kerkdienst in de openlucht, de buitenbioscoop en als laatste festival Parklif/ve.

We sloten Parklif/ve af met een Lazy Sunday in het park bij Theater Koningshof op 29 augustus. Een heerlijke muzikale middag met onder andere het Jazz Circus Collective, Ensemble Festa en een duo met mooie Franse chansons. Naast muziek waren er verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo was er een kliederkraam waar alles draaide om de zintuigen, een wijnproeverij en waren er verschillende ondernemers met hun producten.

Theater Koningshof is trots dat op deze wijze een leuk en aantrekkelijk programma voor veel verschillende doelgroepen aangeboden kon worden deze zomer. We hebben veel nieuwe gezichten gezien en zijn ontzettend blij dat dit nieuwe initiatief goed succesvol is ontvangen. Na de vele positieve reacties kunnen we vol goede moed het nieuwe seizoen starten. Wij willen dan ook al onze partners bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Zin gekregen in het nieuwe theaterseizoen van Theater Koningshof? Kijk snel op onze website voor het programma: www.theaterkoningshof.nl

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →