Categorieën

Service

Openbare vergadering Culturele Raad Maassluis

Openbare vergadering Culturele Raad Maassluis
Uit

Openbare vergadering Culturele Raad Maassluis

  • Redactie
  • 19-11-2020
  • Uit
Openbare vergadering Culturele Raad Maassluis
MAASSLUIS - Op maandag 23 november houdt de Culturele Raad Maassluis haar openbare vergadering. In deze vergadering wordt, naast de gebruikelijke agendapunten, een gesprek gevoerd met Wim Staessens van Theater Koningshof.

Het is mogelijk in te spreken op punten die op de agenda van deze vergadering staan. Omdat er in verband met de coronamaatregelen een beperkt aantal personen bij de vergadering aanwezig kan zijn, worden insprekers gevraagd zich voor 21 november via e-mail aan te melden bij de secretaris van de Culturele Raad Maassluis, [email protected]. Hij zal na aanmelding bekijken of inspreken mogelijk is en eventueel aangeven op welk tijdstip ingesproken kan worden. Ook wordt de inspreker dan op de hoogte gebracht van de locatie van de vergadering.

Vragen en opmerkingen

Vragen stellen of opmerkingen maken over onderwerpen die tot het werkterrein van de raad behoren kan altijd via [email protected]. De belangrijkste onderwerpen zijn: cultuur, kunst, creativiteitsvorming, dramatische expressie en activiteiten op aangrenzende terreinen. Voor het volledige jaaroverzicht van de vergaderdata zie www.crmmaassluis.nl.