Categorie├źn

Service

Opnames sinterklaasfilm Maassluis weer stapje verder

Opnames sinterklaasfilm Maassluis weer stapje verder
Uit

Opnames sinterklaasfilm Maassluis weer stapje verder

  • Redactie
  • 06-10-2020
  • Uit
Opnames sinterklaasfilm Maassluis weer stapje verder
MAASSLUIS - Degene die afgelopen zondag boodschappen heeft gedaan in Koningshoek, zal het niet zijn ontgaan dat de opnames voor de sinterklaasfilm in volle gang waren op het plein voor het stadhuis. Het was een drukte van belang, maar wel conform de nieuwe Coronamaatregelen.

,,Het was even schrikken, vorige week maandag, toen premier Rutte de nieuwe maatregelen aankondigde. Plotseling moest het hele opnameschema worden omgebouwd en iedereen worden ingelicht, want er mogen nu niet meer dan veertig personen bij elkaar komen. Een heel gepuzzel en gedoe om hieraan te voldoen binnen hele korte tijd, maar de opnames zijn gelukt en daar zijn we super trots op! Het is nu aan de WOS om van al deze beelden een mooie film te maken. Dat gaat zeker lukken, daar ben ik van overtuigd,” aldus Anton Wesselius, voorzitter van stichting de Rode Mijter Company.

Ook zondag mocht de stichting weer rekenen op de zeer enthousiaste medewerking aan de film van veel sponsoren, Dance Company M’Joy, de Zeekadetten en de burgemeester en zijn echtgenote. ,,We hebben nog een opnamedag voor de boeg en dan is het afwachten tot 14 november om het resultaat van alle inspanningen te kunnen bewonderen. Onze hartelijke dank gaat dan ook uit naar een ieder die heeft bijgedragen aan deze film,” sluit Wesselius af.

De sinterklaasfilm van Maassluis wordt op 14 november 2020 om 10.00 uur uitgezonden op de WOS. Als de film is afgelopen op televisie, gaat Sinterklaas met zijn Pieten door Maassluis rijden om de kinderen voor hun eigen voordeur te begroeten! De route die Sinterklaas gaat rijden, wordt later bekend gemaakt