Categorieën

Service

Scrum: het Ierse pubgevoel, gewoon in Maassluis

Scrum: het Ierse pubgevoel, gewoon in Maassluis
Uit

Scrum: het Ierse pubgevoel, gewoon in Maassluis

  • Redactie
  • 21-12-2022
  • Uit
Scrum: het Ierse pubgevoel, gewoon in Maassluis
MAASSLUIS - Op 6 januari 2023 staat de folkgroep Scrum in Theater Koningshof met de voorstelling ‘Back to Basic’! De afgelopen jaren hebben de muzikanten van Scrum zich kunnen beseffen wat écht belangrijk voor hen is. En dat bleek, uiteraard, de folkmuziek te zijn. In al zijn puurheid! Daarom gaat Scrum in de voorstelling ‘Back to Basic’ terug naar de basis van zijn bestaan…

Pure, eerlijke folkmuziek

De zes muzikanten van Scrum hebben allemaal een voorliefde voor de pure, eerlijke folkmuziek die in Ierland en Schotland in ieders bloed zit en waarmee het dagelijks leven doordrenkt is. Die muziek vertelt verhalen. Over historische gebeurtenissen, verre plaatsen en bijzondere mensen, maar soms ook gewoon over drank.

Verwacht fijne, akoestische muziek waarmee je de verschillende facetten van de folkmuziek verkent. Van tijdloze klassiekers tot gloednieuw eigen werk van scrum en van klein en breekbaar tot groots en meeslepend!

Slàinthe mhath!

Kom je ook genieten op 6 januari? Speciaal voor de voorstelling van Scrum heeft Theater Koningshof ook Guinness bier en Irish coffee toegevoegd aan het assortiment! Wij zeggen: op ieders gezondheid! Of zoals ze dat in Schotland en Ierland in het Gaelisch zeggen: Slàinthe mhath!

Scrum – Back to Basic
6 januari 2023
Aanvang: 20.15 uur
Tickets via de website van Theater Koningshof!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →