Categorieën

Service

Släpstick in Theater Koningshof met The Roaring Twenties

Släpstick in Theater Koningshof met The Roaring Twenties
Uit

Släpstick in Theater Koningshof met The Roaring Twenties

  • Redactie
  • 06-09-2021
  • Uit
Släpstick in Theater Koningshof met The Roaring Twenties
MAASSLUIS - Släpstick toert vanaf september met de nieuwe voorstelling The Roaring Twenties door het hele land. Deze daverende jubileumshow belooft de onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la crème belevenis van het decennium te worden. De officiële première is vrijdag 28 januari in de Koninklijke Schouwburg, Den Haag. Op vrijdag 26 November staan ze in Theater Koningshof met een try-out. 

The Roaring Twenties is de opvolger van de internationale successhow SLÄPSTICK, die in een van de vele jubelende recensies werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ en waarmee Släpstick volle zalen trok in België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, Nieuw-Zeeland en Schotland. Op het gerenommeerde Fringe Festival in Edinburgh werd de show bekroond met The Spirit of The Fringe Award, de derde internationale prijs naast de Nederlandse Johan Kaartprijs en de Duitse Comedy Award Moers. 

Släpstick – tot 2018 bekend als Wëreldbänd – is een vijfkoppige muziektheatergroep met humoristische, strak geregisseerde en vernieuwende shows op het snijvlak van fysieke komedie, choreografie en muziek op het hoogste niveau. Daarbij maakt het gezelschap ingenieus gebruik van zowel moderne als oeroude technieken. Leeftijd-, cultuur- en taalbarrières zijn er niet. De virtuoze slapstickshows zijn een feest vol verrassingen voor jong en oud. 

Vanwege het 25-jarige bestaan brengt het gezelschap nu een feestelijke jubileumvoorstelling naar de theaters. Met de nieuwste technieken reist Släpstick honderd jaar terug in de tijd. The Roaring Twenties is een feest in de stijl van de jaren twintig van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Bereid je voor op een avond die de gloriedagen van slapstick eigentijds laat herleven. Geniet van de buzzing beat van het dansorkest, baad jezelf in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class. En wat zou het als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat. Hoezo, de kroonluchter hangt aan een paar losse boutjes? Alles is onder controle! Er kan echt hélemaal niks misgaan! Toch?

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →