Categorieën

Service

Slimme software voor snelle uitkering

Slimme software voor snelle uitkering
Nieuws

Slimme software voor snelle uitkering

  • Redactie
  • 26-04-2020
  • Nieuws
Slimme software voor snelle uitkering
MAASSLUIS – Omdat de inkomsten ‘stokken’ sinds de coronacrisis hebben inmiddels ruim 1500 zzp’ers in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam een uitkering aangevraagd.

Sinds 9 april heeft Stroomopwaarts uitvoering van de Tozo-regeling (Tijdelijk Overbrugging Zelfstandig Ondernemers) overgenomen. Zelfstandig ondernemers uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam die door het coronavirus in de acute financiële problemen zitten, kunnen via de website van Stroomopwaarts een digitale aanvraag Tozo indienen.

Stroomopwaarts hoopt hiermee de opgelopen achterstanden van het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) Rotterdam snel te kunnen wegwerken en uitkeringen uit te betalen. Daarbij wordt de organisatie geholpen door nieuwe software die aanvragen supersnel verwerkt en beoordeelt; sneller dan een medewerker dat zelfstandig kan, wat behoorlijk wat tijd scheelt en waardoor ondernemers sneller hun overbruggingsuitkering binnen krijgen. Dat laatste stukje, de toekenning van het uiteindelijke voorschot, gebeurt dan weer wel door een medewerker.

ZZP’ers kunnen hier terecht voor de aanvraag.

Stroomopwaarts MVS

Koningshoek 93.050, Maassluis

Meer over Stroomopwaarts MVS →