Categorieën

Service

Sluit je aan bij het internetpanel van Maassluis

Sluit je aan bij het internetpanel van Maassluis
Nieuws

Sluit je aan bij het internetpanel van Maassluis

  • Redactie
  • 03-05-2021
  • Nieuws
Sluit je aan bij het internetpanel van Maassluis
MAASSLUIS - De gemeente Maassluis doet geregeld peilingen onder inwoners. Bijvoorbeeld voor het bepalen van het beleid in de stad. Het internetpanel van Maassluis wordt daarbij veel gebruikt. Het panel heeft ruim 2.300 leden en wil graag verder groeien. De gemeente Maassluis doet een oproep: ,,Doet u mee?"

Het Kenniscentrum - het onderzoeksteam van de gemeente - verzamelt informatie en doet zelf ook onderzoek. Het internetpanel van Maassluis is daarbij een veelgebruikt middel om te peilen hoe inwoners over een onderwerp denken. Het team vraagt de panelleden naar hun mening, wensen en beleving over onderwerpen die in Maassluis spelen. Er zijn bijvoorbeeld enquêtes aan het panel voorgelegd over leefbaarheid, veiligheid, duurzaamheid, cultuur, en de beleving van vuurwerk rond oud en nieuw.

Korte vragenlijst

Als panellid krijgt u een paar keer per jaar een uitnodiging om via internet een korte vragenlijst in te vullen. Dat kan gaan over de dienstverlening van de gemeente, de veiligheid van wijken of een ander onderwerp dat op dat moment actueel is in Maassluis. De gemeente maakt gebruik van deze peilingen voor het maken van beleid en het nemen van beslissingen.

Aanmelden

Wilt u ook invloed uitoefenen via het internetpanel van Maassluis? Meldt u dan aan via [email protected].