Categorieën

Service

Steun nu jouw theater in jouw stad

Steun nu jouw theater in jouw stad
Uit

Steun nu jouw theater in jouw stad

  • Redactie
  • 27-01-2021
  • Uit
Steun nu jouw theater in jouw stad
MAASSLUIS - Wat een wereld! Wij leven met jullie mee, net zoals jullie met ons doen. Wij geven niet op en houden moed. Maar o wat verlangen we naar zo’n vol Atrium, bruisende voorstellingen, bandjes in de foyer, workshops, kunstexposities, danslessen, toneellessen, muzieklessen, schaterende kindergeluiden, een borreltje aan de bar, een lezing, verdieping, inspiratie, vermaak, een 'huis vol' ladies tijdens een van die geweldig leuke Ladies Only avonden en zo veel meer. Het komt weer! Wij houden vertrouwen. Maar ook wij hebben jouw steun hard nodig!

Steun nu jouw theater in jouw stad

Wil je ons steunen in deze tijd? Word dan vriend van Theater Koningshof! Voor 35,00 per jaar (ingang nieuwe seizoen 21/22) steun je jouw theater in jouw stad en verbind je je met ons theater. Bovendien ontvang je leuke extra's zoals o.a. twee gratis filmkaartjes voor Cinema Koningshof, een rondleiding en borrel in het theater (wanneer het weer kan). Kijk op onze website voor de voorwaarden en meld je aan: www.theaterkoninghof.nl.

Heel veel dank!

Check ook alvast ons nieuwe theaterprogramma t/m juli 2021 op onze website (nu online) voor inspiratie als het straks weer kan en mag.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →