Categorieën

Service

Theater Koningshof start theaterseizoen met De NITS

Theater Koningshof start theaterseizoen met De NITS
Uit

Theater Koningshof start theaterseizoen met De NITS

  • Redactie
  • 04-09-2020
  • Uit
Theater Koningshof start theaterseizoen met De NITS
MAASSLUIS - ‘Grandioos. Verrassend, spannend, onderhoudend, soms klein en intiem en soms groots uitpakkend. Mooi uitgelicht. Een muzikale belevenis! Was je geen fan dan ben je het nu! Heerlijke muzikanten, om trots op te zijn in ons NL. Ontvingen welverdiend langdurige staande ovaties. Publiek kreeg er geen genoeg van.’ (Theater.nl) Eén van de vele lovende reacties op het muzikale theaterprogramma van De NITS.

De NITS bouwde in hun 45-jarig bestaan een groot oeuvre op en nog steeds treden ze op door heel Europa. Hun concerten kenmerken zich door dynamiek, humor, virtuositeit en een diepgewortelde Europese melancholie. In de jaren 80 kenden we ze natuurlijk als New-Wave band, maar De NITS stonden niet stil en bleven zich ontwikkelen. Hun sound werd toegankelijker voor een breder publiek en zo scoorden ze tot ver over de grenzen hun hit In the Dutch Mountains. Nog steeds zijn zij het toonbeeld van muzikale diversiteit. Zo werkten ze samen met het Scapino Ballet aan het stuk TING! - wat een regelrechte topper werd in een uitverkocht Carré. Geniet van nieuw werk van hun album Knot, maar natuurlijk ook van gouwe ouwe en onbekendere pareltjes uit hun indrukwekkende schatkist.

Immer onderweg met concerten vol dynamiek, humor, virtuositeit en een diepe Europese melancholie, alles met een stijlvolle veelzijdigheid.

De ontdekkingsreis zet zich voort op de podia van de Nederlandse clubs en theaters, waaronder Theater Koningshof. Nieuwe songs van hun laatste album KNOT krijgen hun debuut, de band zoekt en vindt. Muziek uit vorige albums vinden hun plek op de lijst krijgen daardoor een andere kleur, uitgevoerd met intens spel in een prachtig bühnebeeld.

De NITS – KNOT
Zaterdag 5 september
Theater Koningshof 19.00 uur en 21.00 uur

Voor meer informatie over de voorstellingen en kaartverkoop, check de website: www.theaterkoningshof.nl.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →