Categorieën

Service

Van wie is deze verwaarloosde Ford?

Van wie is deze verwaarloosde Ford?
112

Van wie is deze verwaarloosde Ford?

  • Redactie
  • 11-11-2021
  • 112
Van wie is deze verwaarloosde Ford?

Foto: Gemeente Maassluis

MAASSLUIS - Het college van burgemeester en wethouders is van plan om de auto (merk Ford) met het Pools kenteken PWA NE54 die geparkeerd staat aan de Industrieweg (ter hoogte van het Mackayplein) in Maassluis van de straat te laten verwijderen.

Het voertuig staat in verwaarloosde toestand en rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud geparkeerd op de openbare weg. In de Algemene Plaatselijke Verordening staat dat dit niet mag.

Oproep

De eigenaar van de auto kan niet worden achterhaald. De gemeente roept de eigenaar daarom op de auto uiterlijk donderdag 18 november weg te halen. Gebeurt dat niet dan wordt het voertuig daarna verwijderd door de gemeente en voor maximaal 13 weken opgeslagen. Als de eigenaar of rechthebbende zich tijdens deze periode alsnog meldt, kan de auto tegen betaling van de kosten opgehaald worden. Gebeurt dit niet dan wordt het voertuig verkocht of vernietigd.

Contact opnemen

De rechtmatige eigenaar, of een ander die kan aantonen dat hij of zij recht heeft op deze auto, wordt gevraagd contact op te nemen met afdeling Handhaving en Toezicht van de gemeente via telefoonnummer 14 010, e-mailadres [email protected] of postadres Postbus 55, 3140 AB Maassluis.