Categorieën

Service

Wat is er vandaag te doen?

Wat is er vandaag te doen?
Uit

Wat is er vandaag te doen?

  • Redactie
  • 15-04-2020
  • Uit
Wat is er vandaag te doen?
MAASSLUIS – Wat er in Maassluis te doen is publiceerden we zo’n beetje dagelijks voordat de maatregelen in de coronacrisis ingevoerd werden. Nu zitten we al een maand na die eerste maatregelen (die later nog eens aangescherpt zijn) en met u hopen we samen dit snel achter ons te kunnen laten. Maar het is nog even niet naar Theater Koningshof, de Stadsgehoorzaal, Museum Maassluis, de Kroepoekfabriek of die andere culturele evenementen en gelegenheden in de regio en eigenlijk was dat best wel veel.

Waar we zelf ook vrijwel dagelijks van genieten zijn de Coronaconcerten. Professionals en amateurs zenden uit via Facebook of de streams op de eigen websites. Muziekgroepen en solo artiesten met vaak intieme en heel mooie mini concerten. Je kunt het overzicht van de concerten per dag vooraf bekijken op www.coronaconcerten.nl ! Vandaag kun je in ieder geval genieten van Jazztopper pianist Peter Beets, Podium Azijnfabriek die om 20.30 uur speelt op de Facebookpagina.

Een ander concert wordt gegeven door zangeressen Krystl en Rachel Louise om 21.00 uur. Als deze twee zangeressen hun krachten bundelen, kan het niets anders dan muzikaal vuurwerk opleveren. Wegens succes op herhaling! En je vindt ze vanavond in de concertzaal via de website van Privépodium. Overigens kun je op de website Privépodium alles lezen over wat je nog meer aan optredende artiesten kunt verwachten…en ook een donatie doen.