Categorieën

Service

Weekendafsluiting kruisingen Maasdijk vanwege werkzaamheden

Weekendafsluiting kruisingen Maasdijk vanwege werkzaamheden
Nieuws

Weekendafsluiting kruisingen Maasdijk vanwege werkzaamheden

  • Redactie
  • 08-07-2021
  • Nieuws
Weekendafsluiting kruisingen Maasdijk vanwege werkzaamheden

Kruising Maasdijk-Dr. Albert Schweitzerdreef (Foto: Gemeente Maassluis)

MAASSLUIS – De kruising van de Maasdijk met de Dr. Albert Schweitzerdreef wordt aangepast. Van 12 tot en met 26 juli wordt aan de kruising gewerkt. Er komen onder meer verkeerslichten, een voetgangersoversteekplaats en de fietspaden worden verplaatst, verbreed en verhoogd. Bovendien krijgt de Maasdijk tussen de Dr. Albert Schweitzerdreef en de Schenkeldijk/Coldenhovelaan nieuw asfalt.

De werkzaamheden vinden van 12 tot en met 26 juli doordeweeks plaats tussen 6.00 en 22.00 en in de weekenden wordt dag en nacht gewerkt, meldt de gemeente. Tijdens de werkzaamheden wordt de kruiding Maasdijk-Dr. Albert Schweitzerdreef voor de helft afgesloten. Er komen tijdelijke verkeerslichten om het verkeer in beide richtingen over één rijstrook te leiden.

Weekendafsluitingen

De kruising Maasdijk-Dr. Albert Schweitzerdreef is vanwege de werkzaamheden in de weekenden van vrijdag 16 juli vanaf 22.00 uur tot en met maandag 19 juli om 7.00 uur en van vrijdag 23 juli vanaf 22.00 uur tot en met maandag 26 juli om 7.00 uur volledig afgesloten.
De kruising Schenkeldijk-Maasdijk is van 23 juli vanaf 22.00 uur tot en met maandag 26 juli om 7.00 uur afgesloten.

Adviesroute

Hou tijdens de werkzaamheden rekening met vertragingen voor het verkeer op de Maasdijk. Doordeweeks is een adviesroute en in de weekenden een omleiding aangegeven. Maak gebruik van deze aangegeven routes om drukte op en rond de Maasdijk te vermijden. Rijd Maassluis zoveel mogelijk in via afrit 7 'Maassluis' vanaf snelweg A20 en bewoners (bijvoorbeeld uit de Steendijkpolder) wordt geadviseerd Maassluis uit te rijden via de Kwartellaan, Westlandseweg, Mozartlaan, Industrieweg en Laan 1940-1945.