Categorieën

Service

Wensen om uit eten te gaan komen uit

Wensen om uit eten te gaan komen uit
Nieuws

Wensen om uit eten te gaan komen uit

  • Redactie
  • 13-05-2024
  • Nieuws
Wensen om uit eten te gaan komen uit

MAASSLUIS - Iedereen kent het grapje wel van mensen die uit eten gaan en bij het afrekenen hun geld even niet kunnen vinden. De ober zegt dan gekscherend 'dan kunt u gaan afwassen!'. De gasten betalen keurig en genieten nog lachend na. Zo'n grapje wordt door veel gezinnen nooit gemaakt. Want zij gaan nooit uit eten. Elke euro wordt omgedraaid en het is een kunst om elke dag gezond eten op tafel te krijgen.

Toen de inwoners van Maassluis op Wereld Wensdag op 29 april de kans kregen om een wens in te dienen, werd dan ook meerdere keren de wens ingediend om met het gezin uit eten te gaan, omdat ouders ook die ervaring graag aan hun kinderen mee willen geven. Tegelijkertijd werd er een donatie toegezegd door Evangelische gemeente Egma, om een wens uit te voeren. Deze wordt gebruikt voor de uit-eten-wensen!

Er wordt contact opgenomen met de indieners van deze wensen en zij gaan uit eten bij een pop-up-restaurant, dat door een heel team vrijwilligers gerund wordt. Joan en Astrid van Egma wensen alle gezinnen die komen eten alvast een smakelijke en gezellige maaltijd toe!