Categorie├źn

Service

X-Posure 2021 in De Kroepoekfabriek gaat door

X-Posure 2021 in De Kroepoekfabriek gaat door
Uit

X-Posure 2021 in De Kroepoekfabriek gaat door

  • Advertorial
  • 31-01-2021
  • Uit
X-Posure 2021 in De Kroepoekfabriek gaat door

VLAARDINGEN - We leven in een rare tijd waarin we bij De Kroepoekfabriek geen reguliere evenementen kunnen organiseren. Het talentontwikkelingstraject X-Posure vindt ieder jaar plaats, wat op dit moment in de huidige vorm helaas geen optie is. Maar De Kroepoekfabriek heeft een alternatief gevonden om het showcasefestival tóch door te laten gaan en zo jong talent in deze moeilijke tijd te kunnen begeleiden en ondersteunen! Deelnemers kunnen zich tot en met 11 februari inschrijven voor het traject wat dit voorjaar van start gaat.

X-Posure

Vorig jaar hebben we door de aanhoudende Coronacrisis X-Posure anders ingevuld zodat het showcasefestival op een veilige, leuke manier toch door kon gaan. Ook dit jaar zal X-Posure op deze manier plaatsvinden. In plaats van een optreden tijdens het X-Posure showcasefestival, zorgt De Kroepoekfabriek er voor dat jonge, ambitieuze artiesten naar huis gaan met een professionele presskit zodat zij, zodra het weer mag, zichzelf goed in de kijker kunnen spelen en straks volledig voorbereid het podium kunnen betreden.

Wat is X-Posure?

X-Posure is een showcasefestival voor podiumkunstenaars binnen verschillende disciplines. Tijdens X-Posure gaat De Kroepoekfabriek met verschillende acts aan de slag, krijgen zij advies van professionals én treden zij normaliter op tijdens een showcase waar sleutelfiguren uit de culturele sector bij aanwezig zijn. Denk aan scouts van festivals, podia en andere organisaties die deze acts misschien wel willen laten optreden in hun zaal of acts willen scouten voor een traject wat hen nog een stapje verder brengt. Het kan zomaar zijn dat X-Posure voor deze acts een springplank is naar een grotere talentencompetitie zoals De Grote Prijs of de Popronde. Een aantal deelnemers van X-Posure ging hen al voor!

Je kunt je inschrijven voor X-Posure 2021 tot en met 11 februari via I :www.kroepoekfabriek.nl/x-posure.

 

 

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →