Agressieve weggebruiker steekt andere bestuurder in zijn gezicht

28-05-2021 112 Redactie

Archieffoto: 112MaasMedia

MAASSLUIS - Een 54-jarige man uit Maassluis werd woensdagmiddag rond 16.30 uur klemgereden op de Maasdijk in Maassluis en door een bestuurder van een kleine rode Renault in zijn voorhoofd gestoken. Hij liep daarbij een behoorlijke hoofdwond op en is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De verdachte is weggereden, de politie is naar hem op zoek.

Het slachtoffer reed naar Maassluis in de richting van de Schendeldijk, toen hem opviel dat de verdachte bestuurder agressief rijgedrag vertoonde. Hij hield hem in de gaten, maar bij de kruising ter hoogte van de Coldenhovelaan werd hij zelf door de bestuurder tot stoppen gedwongen. De verdachte trok vervolgens zijn deur open en stak hem direct met een mes in zijn hoofd. Zijn oog werd daarbij ternauwernood gemist.

Een getuige kwam direct poolshoogte nemen, waarna de verdachte er vandoor ging in een klein sportmodel Renault, rood, met zwarte velgen en een zwarte krullerige bestickering op de zijkant. De politie is op zoek naar deze auto en zijn bestuurder, laat het hen weten wanneer je informatie hebt die daarbij kan helpen! Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.Gerelateerd