Medewerkers Lidl bedreigd en vastgebonden bij overval

07-01-2020 112 Redactie

MAASSLUIS – Medewerkers van de Lidl zijn tijdens de overval afgelopen zaterdag bedreigd en vastgebonden, dat meldt de politie. De supermarkt werd zaterdag kort na sluitingstijd overvallen door drie mannen. De daders wisten, met een ‘aanzienlijke buit’, te ontkomen.

De supermarkt was om 20.00 uur gesloten toen het personeel nog aan het werk was. Plotseling werd één van hen overvallen door drie mannen met vuurwapens . Zij droegen bivakmutsen of waren gemaskerd. Tijdens de overval werd ook gebruikt gemaakt van een mes en werden de medewerkers bedreigd en vastgebonden.

Gevlucht
De mannen gingen er uiteindelijk vandoor met persoonlijke bezittingen van de medewerkers en met geld. Zij zijn in onbekende richting gevlucht. Onderweg zijn zij nog delen van de buit verloren en die heeft de politie veiliggesteld en onderzocht op sporen.

Getuigen
Er zijn beelden veiliggesteld en getuigen gehoord, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding. De politie is op zoek naar de getuigen. Wie heeft iets van de overval gezien of gemerkt? Wie heeft de vluchtende overvallers gezien? Zij waren donker gekleed. Wie heeft er andere informatie over deze overval? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.Gerelateerd