Twee mannen dringen woning binnen met babbeltruc

29-11-2022 112 Redactie

Fotografie: 112MaasMedia

MAASSLUIS - Twee mannen zijn maandagavond 28 november rond 18.15 uur een woning van een vrouw op leeftijd binnengekomen door middel van een babbeltruc aan het Vondelpark in Maassluis.

De politie kreeg rond 18.22 uur een 112-melding binnen van een vrouw die hevig overstuur was. In eerste instantie werd er rekening gehouden met een woningoverval, hierop werden er meerdere politie-eenheden opgeroepen.

Ter plaatse bleek het niet om een overval te gaan, maar om een babbeltruc. ,,Twee verdachten zijn met een babbeltruc op slinkse wijze de woning binnengekomen van de vrouw op leeftijd. Uiteindelijk kwam de vrouw erachter en heeft zij de politie gebeld. Of er spullen zijn gestolen, wordt nu onderzocht'', vertelt de politie aan 112Maasmedia.

De vrouw raakte niet gewond, wel is ze erg geschrokken. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de twee verdachten, maar er is helaas niemand aangetroffen. De politie doet verder onderzoek. Heb je informatie of tips voor de politie? Bel 0900-8844!Gerelateerd