Voorlichtingsavond inbraakpreventie voor inwoners Vertowijk

06-02-2020 112 Redactie

MAASSLUIS - Misschien heeft u ermee te maken gehad: een woninginbraak. De impact hiervan is groot. Daarom is het goed te weten dat u zelf het een en ander kunt doen om uw woning 'inbraakproof' te maken. De gemeente Maassluis en de politie geven u op dinsdag 11 februari graag tips over wat u kunt doen om een inbraak te voorkomen.

De voorlichtingsavond over inbraakpreventie voor bewoners van de Vertowijk is in buurtcentrum De Hooftzaak aan de P.C. Hooftlaan 11a in Maassluis. De voorlichting start om 19.30 uur en duurt anderhalf uur. De inloop met een kop koffie of thee is vanaf 19.15 uur.

Schouw in Vertowijk
Op dinsdagmiddag 11 februari wordt tijdens een rondgang door de wijk (een schouw) gekeken welke aandachts- en verbeterpunten er in de Vertowijk zijn op het gebied van het voorkomen van woninginbraken. De foto's van deze punten worden ’s avonds tijdens de voorlichting getoond. Daarbij worden adviezen gegeven die de kans op een inbraak verkleinen of zelfs inbraken kunnen voorkomen.

Aanmelden
Aanmelden voor de voorlichtingsavond kan door een e-mailbericht te sturen naar veiligheid@maassluis.nl. Vermeld of u alleen komt of met zijn tweeën. Aanmelden is niet verplicht maar wordt erg gewaardeerd.



Gerelateerd