Alzheimer Café Maassluis: Vergeet-me-nietjes

13-03-2019 Gezond Advertorial

MAASSLUIS - Dinsdagavond 19 maart bent u weer van harte welkom bij het Alzheimer Café Maassluis in De Tweemaster. Vanwege de officiële opening van het vernieuwde De Tweemaster in deze week hebben we een bijzondere spreker uitgenodigd, schrijver Hans Cieremans.

Hans schrijft gedichten over de zorg voor dementerenden, de wereld waarin hij werkzaam is geweest als zorgmanager en docent. Hij schrijft al jaren gedichten en liedjes, een aantal jaar geleden was hij de schrijver voor de cabaretgroep “de eigen bijdrage”. Met deze cabaretgroep trad hij op in de voormalige huizen van De Tweemaster, “Schutsluis en Zonneweelde”.

De gedichten van Hans zijn leerzaam en herkenbaar voor mensen die te maken hebben met mensen met dementie, of dit nu gaat om een naaste of een cliënt. Zijn gedichten zijn uit het leven gegrepen, met een traan, maar zeer zeker ook met een lach. U bent van harte welkom om te genieten va de gedichten en er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in De Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis. Entree, koffie en thee zijn gratis en neem gerust iemand mee. Inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Stichting Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord.

Gerelateerd