Nieuwe plek voor mobiele coronatestcamper in Maassluis

24-08-2020 Gezond Redactie

MAASSLUIS - De mobiele coronatestcamper van de GGD krijgt een nieuwe plek in Maassluis. Met ingang van 27 augustus is de testlocatie te vinden op het parkeerterrein achter gebouw De Ark aan Rembrandtlaan 2.

De nieuwe testlocatie biedt mensen die zich laten testen, meer privacy. ,,Op de huidige locatie naast het stadhuis waren mensen die stonden te wachten voor een test, erg zichtbaar. Daarover werd terecht geklaagd," aldus de gemeente. ,,Daarom verhuist de testlocatie naar een plek die meer privacy biedt."

Het is erg belangrijk dat mensen met klachten als hoesten, niezen of koorts, zich laten testen en thuis blijven tot de uitslag bekend is. Testen in Maassluis kan, afhankelijk van de vraag, elke donderdag. De gemeente hoopt dat een locatie met meer privacy ook meer Maassluizers aanzet tot het laten testen op corona.

Alle testlocaties werken op basis van afspraak. Bel voor een afspraak 0800-1202. Kijk voor meer informatie over testen: www.ggdrotterdamrijnmond.nl/professionals/testlocatiesGerelateerd