14 bomen geplant op Boomfeestdag

14-03-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Wethouder Arnold Keijzer heeft woensdag 14 maart 2018 met kinderen van SBO De Parasol 14 bomen geplant aan de Drijver in Maassluis. Vanwege de gemeenteraadsverkiezingen werd Boomfeestdag in Maassluis een week eerder gevierd dan gebruikelijk.

De geplante bomen zijn al tamelijk groot en fleuren de omgeving van de Koningshoek aanzienlijk op. In de herfst kleuren deze valse christendoorns prachtig geel. Bij de Koningshoek worden de komende tijd in totaal 200 bomen geplant nadat er voor de renovatie van het winkelcentrum 117 bomen zijn gekapt.

Aannemer Van Dijk 
Aannemer Van Dijk die de naburige buitenruimte bij winkelcentrum Koningshoek opknapt, zorgde voor de bomen en dat ze op een goede plek de grond in gingen. Wethouder Arnold Keijzer verwelkomde de kinderen en hielp mee met het planten van de bomen.

Herinneringskoker
SBO De Parasol had een herinneringskoker meegenomen met daarin alle namen van de kinderen. Deze werd begraven bij een van de geplante bomen. Tot slot werden kinderen en werknemers van Van Dijk en de groenvoorziening getrakteerd op wat lekkers. Boomfeestdag is tenslotte een feestje.Gerelateerd