Afscheid burgemeester Edo Haan

18-04-2023 Nieuws Redactie

Foto: Gemeente Maassluis

MAASSLUIS - Na 7,5 jaar heeft burgemeester Edo Haan afscheid genomen van Maassluis. De afscheidsreceptie in de Groote Kerk was gevuld met lovende woorden, prachtige pianomuziek en vele handdrukken.

In zijn afscheidsspeech bedankt Haan de vele vrijwilligers: ,,Daarvan zijn er duizenden in deze stad. Er is sprake van een zeer bloeiend verenigingsleven in Maassluis”. Ook is er dank voor de politie, ambulancedienst en de brandweer: ,,dankzij hen is het veilig in Maassluis”. En benadrukt hij de goede samenwerking met de gemeenteraad met wie hij constructief heeft samengewerkt en altijd op een respectvolle manier.

Hij vertelt over de bijzondere evenementen zoals de landelijke Sinterklaasintocht, Kerst in de Stad, de Furieade en de Gouden Lunches met echtparen die 50 jaar getrouwd zijn. ,,Maassluis staat nu op de kaart, er is ‘Bruis in Maassluis’. De schuchtere parel die Maassluis was, is zich aan het openen. Dames en heren, gedurende 7,5 jaar heb ik uw burgemeester mogen zijn. Ik heb daar zeer van genoten. Ik dank u allen oprecht. En graag tot ziens in Maassluis.”Gerelateerd