Kans op natte voeten!

17-01-2018 Nieuws Redactie

Archieffoto

MAASSLUIS - In verband met de verwachte weersomstandigheden is de hoogwaterregeling Maassluis in werking. Woensdag 17 januari wordt omstreeks 15.30 uur een hoogwaterstand van + 2.10 NAP verwacht.

Vanaf NAP +1,90 m (omstreeks 14.30 uur) begint de loswal aan de Burgemeester de Jonghkade onder te stromen. Naar verwachting komt er geen water op het wegdek van de Govert van Wijnkade (buitendijks gedeelte) te staan.

Afsluiting
De gemeente sluit de loswal af om te voorkomen dat mensen hun voertuig op de loswal aan de Burgemeester de Jonghkade parkeren. De loswal is nog wel te verlaten. De gemeente plaatst een tekstkar om te adviseren niet op de loswal te parkeren.

Via het SMS­systeem informeert de gemeente de contactpersoon en de bewoners van ’t Hoofd en de bedrijven aan de burgemeester de Jonghkade en de Govert van Wijnkade. Wilt u ook worden geïnformeerd bij hoogwater, stuur dan een bericht aan crisisbeheersing@maassluis.nl

De politie waarschuwt zo nodig eigenaren van voertuigen die er al geparkeerd staan.

Koning Willem-Alexanderboulevard
Door hekgolven van voorbij varende schepen kan water over delen van de Koning Willem-Alexanderboulevard stromen (de boulevard langs de Nieuwe Waterweg).Gerelateerd