MVC dames 1 blij met setwinst

• 02-10-2017
MAASSLUIS - Dit seizoen wordt een spannend seizoen voor dames 1 van MVC in de eerste klasse. Niet zo zeer spannend wat betreft de volleybalresultaten, maar spannend of er elke week weer een team op de been gebracht kan worden met een kleine ploeg. Zaterdag werd er opnieuw met zes dames gespeeld en werd de laatste set gewonnen tegen Volley Voorne.

Eigenlijk lieten alle vier de sets een gelijk beeld zien. In eerste instantie een gelijk opgaande strijd, vervolgens een kleine voorsprong voor MVC en helaas in drie van de vier sets net verliezend afsluiten. Achteraf werd geconcludeerd dat er hard werd gevochten voor elk punt, maar dat de ploeg een aantal onnodige fouten maakte en de aanval helaas niet altijd scoorde. De tegenstander had de verdediging goed staan en ook een goede servicedruk had.

Complimenten voor MVC, de dames lieten na de verloren sets de koppies niet hangen en de vierde set werd welverdiend na een lange strijd winnend afgesloten en daarmee werd een terecht punt binnengehaald. De setstanden: 21-25, 23-25, 22-25 en 27-25.

Heren 1 verloor in eigen huis met 0-4 van de buren, Move4U uit Vlaardingen. Een bijzondere wedstrijd, want er werg tegen de eigen trainer gespeeld.