Duo-tafeltennissers TOG koploper na 4-1 zege

17-02-2020 Sport Redactie

MAASSLUIS - Brian de Leeuw en Bart Dijkman van het eerste duoteam tafeltennisvereniging TOG klopte afgelopen week NN Rotterdam met 4-1. Brian won er twee, Bart eentje en samen waren ze beter dan de Rotterdamse dubbelaars. Met dit resultaat is Duo1 koploper. Duo 2 won in Zoetermeer met 3-2 van Taverzo. Marcel van der Kerkhoff en Hans Groenheide wonnen allebei eenmaal en de dubbel was ook voor de TOG’ers.

Duoteam 3 moest afgelopen week tweemaal aantreden. Overschie werd geklopt met 3-2 (Yoeri Toma 2, Joyce van der Velde 1), van De Treffers werd met 4-1 verloren (Joyce 0, invaller Olav Koning 1). Net als Duo 1 is ook Duo 3 koploper. Afgelopen week werd Tavenu geklopt met 3-2 (Martijn de l’Ecluse 2, Olav Koning1).

Het eerste regulier team van TOG kreeg met 2-8 klop van Avanti. Dennis Breevaart deed het goed met twee zeges, Paul Maan en Robert Kuiper wonnen niet. Pingwins - TOG 2 eindigde in een ietwat geflatteerde 7-3. Sanjay Soekhlal, Pawel Chrobak en Jos van Nierop klopten elk dezelfde Hagenees. 

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.Gerelateerd