Harry van Kapel vertrekt na seizoen bij M.S.V.’71

04-12-2019 Sport Redactie

MAASSLUIS - Voetbalnieuws in Maassluis. Trainer Harry van Kapel en M.S.V.’71 gaan aan het eind van dit seizoen uit elkaar. Van Kapel maakte zijn besluit twee weken terug bekend aan het bestuur van de Maassluise club. Voor het eerste team, actief in de derde klasse, moet dus een nieuwe trainer worden gezocht.

De ex-prof die ook al trainer was bij Excelsior’20, Alexandria’66, PPSC en DVO’32 is bezig aan zijn tweede seizoen bij M.S.V.'71. Vorig seizoen greep Van Kapel na een uitstekende tweede seizoenshelft net naast een periodetitel. Ook dit jaar doet M.S.V.’71 mee om de prijzen. Op dit moment staat de ploeg op de vijfde plaats met slechts twee punten achterstand op de nummer 3.

Het bestuur van de club uit Maassluis respecteert het besluit van vertrekkende de trainer. "Harry kwam nadat we gedegradeerd waren uit de 3e klasse met heel weinig punten. Hij heeft het goed opgepakt en na een lastig begin nog bijna nacompetitie gehaald in zijn eerste jaar. Ook dit seizoen presteert de ploeg naar behoren. En dat alles in een optimale sfeer. Dat is zeker de verdienste van Harry," aldus bestuurslid technische zaken Paul van Loenen. 

 



Gerelateerd