Categorieën

Service

Laureatenconcert in de Groote Kerk

Laureatenconcert  in de Groote Kerk
Uit

Laureatenconcert in de Groote Kerk

  • Redactie
  • 18-09-2015
  • Uit
Laureatenconcert  in de Groote Kerk

MAASSLUIS - De Stichting Maassluisse Muziekweek organiseert ieder jaar in de voorjaarsvakantie een kindvriendelijk muziekconcours. De deelnemers hebben vrijwel allemaal een hoog muzikaal niveau. Ook krijgen ieder jaar de winnaars van de diverse categorieën de gelegenheid aan een breed publiek te tonen wat hun muzikale kwaliteiten zijn. Dit gaat ook in 2015 weer gebeuren en wel op vrijdag 23 oktober. Dit Laureatenconcert wordt gegeven in de sfeervolle Groote Kerk.

Naast de winnaars van het concours van 2015 zullen ook optreden de van oorsprong Maassluisse pianist Hans Eijsackers, ooit ook winnaar van de Maassluisse Muziekweek, en hoboïste Pauline Oostenrijk. De keuze voor een hoboïste werd mede ingegeven doordat dit jaar de hobo speciale aandacht kreeg in de Muziekweek. Ieder jaar wordt namelijk een instrument dat in de vergetelheid dreigt te raken, extra in het licht gezet.

Er kunnen kaarten voor dit concert worden gekocht à € 10. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang. Kaarten verkrijgbaar via de website van de Maassluise Muziekweek, bij Mastersound en voor aanvang van het concert aan de zaal.

Tijdstip: 19.30 uur in de Groote Kerk

Nadere gegevens over het programma en de kaartverkoop HIER!