Musicallessen Jeugdtheaterhuis van start

29-09-2017 Uit Redactie

MAASSLUIS - Ben jij de nieuwe Annie uit Annie? De nieuwe Ciske uit Ciske de Rat? Of de nieuwe Simba of Nala uit The Lion King? Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt toneelspelen, zingen én dansen? Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het goede adres. Vanaf zaterdag 30 september starten zij met nieuwe lessen, de Musicalklassen in de Theater Koningshof. Een betere plek voor musicallessen in een echt theater, is er natuurlijk niet!

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.

Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter én Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

Toneelspeler
Ben je meer een toneelspeler? Dan kun je natuurlijk ook bij het Jeugdtheaterhuis in Maassluis terecht. Er is een uitgebreid aanbod voor kinderen van 4 t/m 21 jaar! Ben je nieuwsgierig? Kom dan een keertje proefdraaien! Of schrijf je nog snel in voor deze leuke lessen! Bekijk het volledige nieuwe aanbod op www.jeugdtheaterhuis.nl en meld je meteen aan.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Naast de afdeling in Maassluis, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Leiden én dit jaar ook in Vlaardingen.

Gerelateerd