Kookwinkel Anne & Anne stopt na 23 jaar

06-01-2020 Winkelen Redactie

Foto: Google Maps

MAASSLUIS – Kookwinkel Anne & Anne Kook en Design sluit dit jaar na bijna 23 jaar haar deuren. Donderdag 9 januari start de opheffingsuitverkoop. Zolang het pand aan de Noordvliet niet verkocht is, kun je nog bij Anne & Anne winkelen.

,,Na bijna 23 jaar vol passie, enthousiasme en heel hard werken, zijn wij toe aan een nieuwe fase in ons leven,” is te lezen op de Facebookpagina van de kookwinkel. ,,Een zware beslissing want Anne & Anne is toch echt ons kindje, opgebouwd vanaf de grond tot, wat wij toch wel met enige trots mogen zeggen, een begrip in Maassluis en in de regio.”

Anne & Anne Kook En Design startte in een pand aan de Markt in de binnenstad en groeide hier snel uit. ,,Binnen vier jaar kochten wij een eigen pand aan de Noordvliet, een nieuwe mijlpaal, en gingen aan de slag om dit nieuwe onderkomen grondig te (laten) verbouwen. Naast het meer dan fulltime runnen van onze winkel, heeft het Stadshart óók ons hart gewonnen en hebben wij ons altijd ingezet op deze parel op te poetsen. Ons Stadshart zonder Anne & Anne…., gelukkig nog tijd om aan het idee te wennen tijdens de uitverkoop van onze voorraad en de verkoop van ons pand.”

Donderdag 9 januari start de opheffingsuitverkoop. ,,Met kortingen van 20% tot 70% en zolang ons pand niet verkocht is houden we de basiscollectie op peil en ontvang je altijd 20% korting op deze collectie.”

Anne & Anne Kook en Design is dinsdag 7 en woensdag 8 januari gesloten om voor te bereiden op de uitverkoop. Vanaf 9 januari openen de deuren voor de opheffingsuitverkoop.Gerelateerd