Categorieën

Service

'Doing Good Challenge' - dag 2

'Doing Good Challenge' - dag 2
Nieuws

'Doing Good Challenge' - dag 2

  • Redactie
  • 02-03-2021
  • Nieuws
'Doing Good Challenge' - dag 2
MAASSLUIS – Doe jij al mee met de 10-daagse ‘Doing Good Challenge’ van het Vrijwilligerssteunpunt? Vandaag staat deze tweede tip op het programma!

‘Doing Good Challenge’ tip 2

Zeem de ramen, was een auto, veeg een straatje of laat de hond uit van iemand die het zelf moeilijker kan of het heel druk heeft. Doe een klusje voor iemand die tot over zijn oren in het werk zit, die in de zorg werkt of waarvan je weet dat die het moeilijk vindt om hulp te vragen… Dus help een handje waar mogelijk.

En wil je anderen ook op ideeën brengen, tag hen dan in een reactie onder het bericht op de Facebookpagina van het Vrijwilligerssteunpunt of post je klusje op je eigen pagina met de hashtag #mensenmakenmaassluis

Doe mee!

Wil je tijdens de ‘Doing Good Challenge’ dagelijks getagd worden in onze posts en zo aangeven dat je meedoet met Mensen maken Maassluis, stuur dan een mail naar [email protected] en geef je ‘tag-naam’ door. Als je nog iets wilt weten over de Doing Good Challenge of meer over Mensen maken Maassluis neem dan contact op via het Vrijwilligerssteunpunt met Jacqueline Groeneveld, 06-11038417. ,,Samen maken we deze Challenge tot een succes. Samen inspireren we meer Maassluizers om iets goeds toe doen voor een ander. Samen zijn wij Maassluis!”

KLiK Vrijwilligers Maassluis

Uiverlaan 18, Maassluis

Meer over KLiK Vrijwilligers Maassluis →