Categorieën

Service

86-jarige man mishandeld aan de Industrieweg

86-jarige man mishandeld aan de Industrieweg
112

86-jarige man mishandeld aan de Industrieweg

  • Redactie
  • 23-05-2022
  • 112
86-jarige man mishandeld aan de Industrieweg

Fotografie: 112MaasMedia

MAASSLUIS - Een 86-jarige man is maandagochtend rond 10.45 uur mishandeld aan de Industrieweg in Maassluis. De bejaarde man fietste op het fietspad op de Industrieweg in Maassluis. Twee andere mannen op de fiets waren op dit fietspad aan het spookrijden. De 86-jarige man sprak de twee fietsers hierop aan. Volgens een getuige keerden de fietsers direct om, waarna de 86-jarige man van zijn fiets werd geduwd.

De 86-jarige man viel van de fiets en kwam op de grond terecht. De man raakte hierbij gewond en bleef op de grond liggen. De twee daders gingen er vandoor op hun fiets. Het gaat om twee donkergetinte mannen, volgens de politie was één man donker gekleed. De andere man met lichtblauwe spijkerbroek en een blauw Adidas vest. Omstanders schoten de man te hulp en belden de hulpdiensten. Een andere omstander ging achter de daders aan. In de buurt van de P.C. Hooftlaan verloor de omstander zicht op de twee mannen.

De man is met een hoofdwond en pijn aan zijn rug overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek naar de mishandeling. Er is nog niemand aangehouden.