Categorie├źn

Service

Alex Ploeg komt naar Theater Koningshof!

Alex Ploeg komt naar Theater Koningshof!
Uit

Alex Ploeg komt naar Theater Koningshof!

  • Redactie
  • 27-10-2022
  • Uit
Alex Ploeg komt naar Theater Koningshof!
MAASSLUIS - Alex Ploeg, volgens NRC één van de ‘meest veelbelovende cabaretiers van het decennium’, komt 10 november met ‘EGO’ naar Theater Koningshof. Nadat zijn debuut ‘Ultimatum’ (te zien op Netflix) lovend ontvangen werd, is hij genomineerd voor de Neerlands Hoop. Dit is de prijs voor meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Nu staat hij op de planken met zijn tweede cabaretvoorstelling ‘EGO’.

Bekend van TV
Naast zijn eigen voorstellingen ‘Ultimatum’ en ‘EGO’, kun je Alex ook kennen van televisieprogramma’s waarin hij regelmatig speelt: Foute Vrienden, Cojones, Zondag met Lubach, Dit Was Het Nieuws, De Grote Improvisatieshow, Spaanders… Grote kans dat je hem een keer gezien hebt dus! Ook bedacht en maakte hij het satirische sketchprogramma Klikbeet (NPO3) en staat hij regelmatig in de Amsterdamse comedyclub Toomler.

'EGO: een voorstelling vol harde grappen, absurde sketches en catchy liedjes'
In 2021 ging Alex’ tweede voorstelling ‘EGO’ in première. Hierin gaat hij de strijd aan met zichzelf en verkiest hij onzekerheid boven zekerheid. Dit doet hij met zijn eigen, ontwapende stijl waarbij de absurditeit van het menselijk gedrag centraal staat. Verwacht harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende gitaarliedjes. Heb jij zin om een avond flink te lachen? Kom dan naar de voorstelling van Alex Ploeg!

EGO is op 10 november 2022 te zien in Theater Koningshof. Aanvang: 20.15 uur. Tickets bestel je via www.theaterkoningshof.nl of aan onze theaterkassa!